Kledingjacht

Op Kledingjacht

In de aanloop naar de najaars concerten van 25 jaar Broadway is er binnen ons huishouden een jacht gaande. De jacht naar passende kledij voor de diverse onderdelen van de show. Prachtige moodboards van de kledingcommissie nodigen je uit je fantasie te gebruiken (wel binnen de gestelde regels) en op tijd keuzes te maken.

Shoppen

Voor een jonge dochter van 20 met geheel eigen stijl, en gelukkig een maatje M, is het allemaal niet zo moeilijk. De dame in kwestie kan eigenlijk elke dag wel een aanvulling op haar garderobe gebruiken, en weet wat ze wil.
Met haar dan ook al snel richting een gespecialiseerd bedrijf getogen voor de jaren 40-50-60 outfits. Wat een feest, jurken, schoenen, accessoires, te kust en te keur, en omdat ze deze kledij voor “later” ook zou willen en kunnen gebruiken was de koop snel gesloten. Niet echt goedkoop maar dan heb je wel wat. Nog even een trenchcoat regelen, van een vriendin, alles “in the pocket”.
Opening “check”, middenblokken “check”, slotstuk…..nog even over nadenken, maar de schoenen hebben we al.

En toen ik nog:
Voor de opening “check” (had gelukkig nog wat hangen), middenblokken: uhhhhhh, tja, uhhhh, leuk die wijde rokken en zwierige jurken, echter met mijn maat (een M is lang, heel lang geleden…) niet echt flatteus, om het even subtiel te noemen. Pencilskirts lijken een goede oplossing, of zo’n lekkere capribroek. Maar wat dragen we erop???

Pencil SkirtCapri Broek

Uhhhh; had ik niet nog ergens van de dansvoorstellingen, een (nep)leren jack??? , want ja ja, dat is ook een nog hobby geweest. Misschien nog ergens een wit blousje, een schortje, een vestje?? Kortom, moeders mag nog wel even aan de bak. Schoenen? Geen idee, een kek pumpje? Daar wil mijn hielspoor gevoelige voet niet aan beginnen, een stevige stapper is geen gezicht, dus misschien een simpel wit canvas gympje? Zoeken zoeken zoeken maar. Lenen??? Nou, niet echt veel te vinden in mijn voluptueuze maat . En voor november 40 kilo eraf is ook een Utopie. Oh ja, het slotstuk, daar moet ik ook nog iets voor bedenken ….. ook dat nog …….

Gelukkig hebben we nog even, het wordt weer een spektakel, dat staat dan tenminste wel al vast. Graag tot dan zullen we maar zeggen,

Jacqueline Verkade
Alt

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *